https://www.facebook.com/artemissky.blogspot?ref_type=bookmark

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ
Ήταν θεά του κυνηγιού,”πότνια θηρών” κατά τον Όμηρο,θεά των αγριμιών και της Σελήνης.

ΕΛΛΑΣ - HELLAS

'' Επιόντος άρα θανάτου επί τον άνθρωπον, το μεν θνητόν, ως έοικεν, αυτού αποθνήσκει, το δ' αθάνατον, σώον και αδιάφθορον, οίχεται απιόν. `Οταν επέρχεται ο θάνατος στον άνθρωπο, το μεν θνητό μέρος αυτού, καθώς φαίνεται, πεθαίνει, το δε αθάνατο, η ψυχή, σηκώνεται και φεύγει σώο και άφθαρτο '' ΠΛΑΤΩΝΑ

ΕΛΛΑΣ - HELLAS .

ΕΛΛΑΣ - HELLAS .
ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μυστήρια Φαινόμενα στην Κρήτη



Μη σας φανεί παράξενο, αλλά η Κρήτη θεωρείται στους κύκλους των ειδικών χαρισματικό παρατηρητήριο περίεργων εξωγήινων φαινομένων, τα οποία εκδηλώνονται από την πιο απομακρυσμένη ερημική περιοχή μέχρι και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.


Το περιστατικό του Αλίκαμπου

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού που ονομάζεται Αλίκαμπος και βρίσκεται βόρεια στα νομού Χανίων, κοντά στα σύνορα με το νομό Ρεθύμνου, παρατηρούσαν για αρκετές ημέρες ένα UFO στον ουρανό

Τα φώτα του Ρεθύμνου

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το 1980 στο Ρέθυμνο και το παρατήρησαν ουκ ολίγοι κάτοικοι. Φωτεινά αντικείμενα έκαναν την εμφάνισή τους και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρέμεναν στο ίδιο σημείο από τις επτά το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυκτα.

UFO στο Βαρύπετρο

Γυρίζουμε πολύ πίσω το χρόνο, στις 5 Μαΐου του 1975 στο χωριό Βαρύπετρο, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Χανίων. Όλως τυχαίως -προφανώς για διακοπές- κάποιοι από την ομάδα HUFORC βρέθηκαν στο χωριό. Η φωτογραφία - όπως μπορείτε να δείτε- έγινε με κύριο στόχο τα αξιοθέατα του χωριού.

Χωρίς να έχει πέσει στην αντίληψη των μαρτύρων, το άγνωστο αντικείμενο αποτυπώθηκε σε μία εκ των φωτογραφιών. Ο δεύτερος μάλιστα μάρτυρας, αυτός που δεν κράταγε την μηχανή, ίσα που αντιλήφτηκε μία φευγαλέα κίνηση στον ουρανό. Η φωτογραφία ωστόσο έχει ελεγχθεί, δεν πρόκειται για κάποιο τρυκ και είναι πέρα ως πέρα αληθινή.

Το παράξενο ον του Αποκόρωνα

Λίγα μόλις μέτρα από τον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο πλάσμα έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, ένα μυστήριο ξεδιπλώνεται εδώ και πολλά χρόνια που φαίνεται να το γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού Καλαμίτσι Αμυγδάλι. Λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου, προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε, το κεφάλι σε ένα βράχο σου κινεί την περιέργεια.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΪΤΣΗΣ

Αναδημοσίευση από: http://strangehellas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: